Velden zijn niet correct ingevuld
skiën Winterberg

Skiën Winterberg

Ga dit jaar met E.L. Travel op wintersport en ontdek alles wat Winterberg te bieden heeft. Skiliftkarussell Winterberg is veruit het meest bekende en populairste skigebied van het Duitse Sauerland.

Elk jaar trekken duizenden wintersporters naar de glooiende heuvels van Sauerland om te genieten van de sneeuw. De tientallen skiliftjes bieden prachtige tochten rondom de zeven ‘bergen’ van Winterberg. En dat op maar 2,5 uur rijden vanaf Nederland!

De steilheid van de pistes varieert van de welbekende oefenhellingen tot de pittige ‘Slalomhang’. Dit maakt het skigebied aantrekkelijk voor zowel de beginnende als geavanceerde wintersporter. Boek nu uw dagreis, 2-daagse of 3-daagse busreis bij E.L. Travel. Geen sneeuw? Geen kosten!

Wintersport met E.L. Travel

Geniet van een zorgeloos weekend skiën, snowboarden, wandelen en après-skiën met E.L. Travel. Ontdek alles wat Winterberg te bieden heeft met een 2-daagse of 3-daagse busreis. Is een weekend toch te lang? Boek dan een dagreis! Met de busreizen van E.L. Travel gaat u gemakkelijk en snel naar Winterberg zodat u de hele dag gebruik kunt maken van de pistes. Sluit de dag in gepaste stijl af met après-skiën bij Möppi’s Hütte, de populairste kroeg van Winterberg. Door de hoogte van 668 meter zijn de pistes relatief sneeuwzeker. Is er geen sneeuw? Dan rekent E.L. Travel ook geen kosten! Een weekend wintersporten boekt u al vanaf €132,50 p.p. inclusief hotelovernachting.   

E.L. Travel organiseert ook compleet verzorgde reizen voor scholen naar Winterberg. Ga een dag heerlijk wintersporten in échte sneeuw op de Sahnehang berg vanaf         € 39,95 p.p. Deze reis is mogelijk voor een groep v.a. 50 personen. De prijs is inclusief busvervoer, skipas, skimateriaal en een skihelm. 

Hoe boekt u een busreis naar Winterberg?

Bij de betreffende busreis staat aangegeven wat de vertrekdatum is met de eventuele vertrekplaatsen. In het online formulier kunt u aangeven voor hoeveel personen u wilt boeken en uiteraard uw overige contactgegevens. Wanneer u het formulier invult is dit een aanvraag. Wij zullen u contacten om de boeking volledig te maken om uw busreis naar Winterberg zo compleet mogelijk te maken!

Meer weten?

Heeft u eventueel toch nog vragen? Geen enkel probleem. Wij zijn telefonisch te bereiken middels tel. 0522 25 11 21 of stuur een email naar info@eltravel.nl  
 


1 daagse busreis Winterberg

1 daagse busreis Winterberg

Lekker een dagje skieën in échte sneeuw. Met E.L. Travel gaat u in één dag met de bus naar Winterberg om te skieën, snowboarden of schneeuwschoen wandelen en 's avonds komt u weer gewoon thuis. 

Vertrekdata onder voorbehoud van sneeuw
Geen sneeuw = geen kosten

 

Vanaf € 32,50 p.p.

Winterberg Schoolreis skiën op de Sahnehang berg

3 daagse busreis Winterberg

3 daagse busreis Winterberg

Ga heerlijk een weekendje weg naar Winterberg. Met de busreis van E.L. Travel zorgeloos skiën, snowboarden, langlaufen of wandelen.

Vertrekdata onder voorbehoud van sneeuw
Geen sneeuw = geen kosten

 

v.a. € 209,00 p.p.

2 daagse busreis  Winterberg

2 daagse busreis Winterberg

Gezellig een weekendje weg naar Winterberg. Lekker naar de sneeuw om te skiën, snowboarden, langlaufen of wandelen.

Vertrekdata onder voorbehoud van sneeuw
Geen sneeuw = geen kosten

 

v.a. € 132,50 p.p.

Busreiswinterberg