Velden zijn niet correct ingevuld
formule 1 Grand Prix België

Formule 1 Grand prix Oostenrijk 2019

Op 29 juni 2019 organiseert E.L. Travel weer een tweedaagse busreis naar de Grand Prix van Oostenrijk. Boek nu online uw entreekaarten en geniet van alles wat de Red Bull A1 ring in Spielberg te bieden heeft.

Grand Prix in Oostenrijk

De Grand Prix Oostenrijk heeft alles in huis om er een spectaculair weekend van te maken. De hypermoderne Red Bull baan in Spielberg zorgt voor een onvoorspelbare race waarbij de adrenaline voelbaar is. Geniet een heel weekend van de Grand Prix in Oostenrijk, inclusief overnachting in een 4* hotel Lavendel, al vanaf € 287,00 p.p. 

In 2018 kleurden de tribunes oranje en bedankte Max Verstappen zijn Nederlandse fans uitbundig voor hun aanwezigheid. Dit jaar vertrekt E.L. Travel weer met de busreis op 29 juni 2019 en gaat weer richting Nederland op 30 juni 2019. Boek nu makkelijk en snel online tickets voor de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk en juich Max Verstappen toe tijdens de race in Spielberg. Voor de tweedaagse busreis geldt er een vertrek garantie en rekent E.L. Travel geen boekingskosten! 

Datum

29 juni - 30 juni 2019
Programma en tijden onder voorbehoud.

Opstapplaatsen 


Meppel
Zwolle
Arnhem
Venlo

Hoe boekt u een busreis naar de Grand Prix?

Bij de betreffende busreis staat aangegeven wat de vertrekdatum is met de eventuele vertrekplaatsen. In het online formulier kunt u aangeven voor hoeveel personen u wilt boeken en uiteraard uw overige contactgegevens. Wanneer u het formulier invult is dit een aanvraag. Wij zullen u contacten om de boeking volledig te maken om uw busreis naar de Grand Prix zo compleet mogelijk te maken!

Meer weten?

Heeft u eventueel toch nog vragen? Geen enkel probleem. Wij zijn telefonisch te bereiken middels tel. 0522 25 11 21 of stuur een email naar info@eltravel.nl  


 


Formule 1 Grand prix van Oostenrijk 2019 incl. 4-sterren hotelovernachting

Formule 1 Grand prix van Oostenrijk 2019 incl. 4-sterren hotelovernachting

Kom Max Verstappen aanmoedigen met de twee daagse busreis inclusief overnachting in een 4-sterren hotel. Er zijn staanplaatskaarten en tribune kaarten voor de Formule 1 Grand Prix in Oostenrijk beschikbaar. Vertrek datum 29 juni 2019

De opstapplaatsen zijn: Meppel, Zwolle, Arnhem en Venlo.

Datum 30 juni 2019

v.a. € 287,00 p.p.

Busreiswinterberg