Velden zijn niet correct ingevuld
E.L. Travel Vragen? Bel 0522 - 25 11 21

Geen witte kerst? Geniet in Winterberg van de sneeuw!

Reisdocumenten:

De Reiziger dient gedurende de Reis te beschikken over de noodzakelijke reisdocumenten, zoals een paspoort, vaccinatiebewijzen, etc.. Gelet op het grote belang hiervan, dient de Reiziger bij de officiële instanties te controleren of de informatie volledig en actueel is. De Reiziger dient vóór de boeking van de Reis te controleren of er voldoende tijd is om de benodigde reisdocumenten te verkrijgen. Als de Reiziger de Reis niet of niet geheel kan maken door het ontbreken van de juiste reisdocumenten, komen de kosten voor rekening van de Reiziger. 

Winterberg bestaat uit 27,5 kilometer pistes, vedeeld over 34 afdalingen van 7 verschillende bergen. Er zijn 27 skiliften en 260 sneeuwkanonnen. Deze sneeuwkanonnen zorgen elk jaar voor een sneeuwzekerheid van half december tot half maart. Reis ook supervoordelig met ons naar Winterberg!

E.L.Travel / Coulanttouring reist al jaren elke winter weer met veel wintersporters naar Winterberg. Elk jaar weer doen wij ons best om de beste, leukste en meest voordeligste busmaatschappij te zijn voor het reizen naar Winterberg. U kunt vanaf € 45,00 per persoon al met een van onze bussen heen en terug. Boek nu een dagtocht en reserveer eventueel meteen uw ski-, snowboardlessen en uitrusting.

Geen sneeuw = geen kosten! Nog niet overtuigd?

Geen wachtrij!

Reserveer direct uw uitrusting en lessen bij uw reis. Dan bent u verzekerd van de juiste spullen en staat alles voor u klaar bij aankomst! Zo hoeft u niet te wachten en maakt u het meeste van uw tijd op de piste. 

Bij een meerdaagse arrangement gaan op de dag van vertrek eerst naar de piste om de hele dag te skiën. Om 17:00 uur wordt u met de bus naar het hotel gebracht en de volgende ochtend na het ontbijt om 09:00 uur gaan we gezamenlijk in de bus weer naar de skipiste. Het vervoer van en naar het hotel wordt volledig verzorgd. We verblijven in o.a.Hotel Sassor een heel leuk hotel waar we al jaren komen en goede contacten mee hebben. Aan het eind van de laatste dag gaan we om 16:00 uur weer huiswaarts. We rijden dan ook in één keer terug naar Nederland.

De opstapplaatsen en tijden staan vermeld op de site. Klik met de muis op de naam en u ziet een plattegrond van de opstapplaats. 
Voor verdere informatie kijk op Info + Details. 

1 dag busreis

  • Ontzorgde busreis naar Winterberg
  • Skiës, snowboards en sneeuwwandeling bij te boeken
  • Pas je reis aan op jouw wensen!
INFO + DETAILS

DAGTOCHT

€45,00

2 dagen busreis

  • Compleet verzorgde reis incl. half pension
  • Gezellig een weekendje weg 
  • Opstapmogelijkheden in Drachten, Groningen, Meppel en meer
INFO + DETAILS

WEEKEND

€165,00

3 dagen busreis

  • De ultieme Winterberg ervaring
  • Wintersport voor groot en klein
  • Sneeuwzeker door sneeuwkanonnen
INFO + DETAILS

3 DAGEN

€270,00