Velden zijn niet correct ingevuld
formule 1 Grand Prix België

Formule 1 Grand prix Oostenrijk 2021

Op 2021 organiseert E.L. Travel weer een driedaagse busreis naar de Grand Prix van Oostenrijk. Boek nu online uw entreekaarten en geniet van alles wat de Red Bull A1 ring in Spielberg te bieden heeft.

Grand Prix Oostenrijk 2021

De Grand Prix Oostenrijk heeft alles in huis om er een spectaculair weekend van te maken. De hypermoderne Red Bull baan in Spielberg zorgt voor een onvoorspelbare race waarbij de adrenaline voelbaar is. Geniet een heel weekend van de Grand Prix in Oostenrijk, inclusief overnachting in een hotel + ontbijtbuffet , al vanaf € 235,00 p.p. 

In 2019 kleurden de tribunes oranje en bedankte de Nederlands zijn fans uitbundig voor hun aanwezigheid. Dit jaar vertrekt E.L.Travel weer met de busreis op  2021 en gaat weer richting Nederland op  2021 en maandag morgen  2021 weer thuis.. Boek nu makkelijk en snel online tickets voor de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk en juich alle Formule 1 coureurs toe tijdens de race in Spielberg. Voor de tweedaagse busreis geldt er een vertrek garantie en rekent E.L. Travel geen boekingskosten! 

Datum F1 Oostenrijk reizen

2021
Programma en tijden onder voorbehoud.

Opstapplaatsen 

Meppel
Zwolle
Arnhem
Venlo

Hoe boekt u een Formule 1 reis Oostenrijk?

Bij de betreffende busreis staat aangegeven wat de vertrekdatum is met de eventuele vertrekplaatsen. In het online formulier kunt u aangeven voor hoeveel personen u wilt boeken en uiteraard uw overige contactgegevens. Wanneer u het formulier invult is dit een aanvraag. Wij zullen u contacten om de boeking volledig te maken om uw busreis naar de Grand Prix zo compleet mogelijk te maken!

Meer weten over Grand Prix van Oostenrijk 2021?

Heeft u eventueel toch nog vragen? Geen enkel probleem. Wij zijn telefonisch te bereiken middels tel. 0522 25 11 21 of stuur een email naar info@eltravel.nl  


Formule 1 Grand prix van Oostenrijk 2021  incl. hotelovernachting

Formule 1 Grand prix van Oostenrijk 2021 incl. hotelovernachting

Kom alle coureurs aanmoedigen met de drie daagse busreis inclusief overnachting in een  hotel op basis van logies en ontbijt. Er zijn staanplaatskaarten voor de Formule 1 Grand Prix in Oostenrijk beschikbaar. Vertrek datum 2021

De opstapplaatsen zijn: Meppel, Zwolle, Arnhem en Venlo.

v.a. € 235,00 p.p.

Busreiswinterberg