Velden zijn niet correct ingevuld
E.L. Travel is onderdeel van:
schoolreis basis onderwijs

Schoolreizen (Basis Onderwijs)

Het schoolreisje is het hoogtepunt van het jaar voor veel basisschoolleerlingen. De schoolreisjes met de bus van E.L. Travel zorgen voor een dag om nooit te vergeten. Zowel naar musea als naar pretparken, voor kleuters, onderbouw, middenbouw als bovenbouw: bekijk hieronder de mogelijkheden of neem contact op als uw idee er niet tussen staat.


Attractiepark Drouwenerzand

Attractiepark Drouwenerzand

Het voordeligste pretpark van Europa!

Een park vol geheimen die smachten om ontdekt te worden.. Het voordeligste pretpark van Europa. Durf jij de spookhuizen, de piratenboot  of het swingen in de Wilde Westen aan? Dit park is echt iets voor de avonturier! Kom en laat je meenemen op een groot avontuur!  Ideaal voor een schoolreisje!

v.a. € 18,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Ouwehands dierenpark Rhenen

Ouwehands dierenpark Rhenen

Het allergrootste schoolreisavontuur beleef je in Ouwehands Dierenpark! Bewonder de dieren en leer op een leuke manier meer over hun natuurlijke leefgebied, de bedreiging van wilde soortgenoten en wat jij kunt doen om hen te beschermen.

Ontmoet reuzenpanda’s Xing Ya, Wu Wen en het jong Fan Xing! Bewonder het jonge Afrikaanse olifantje Bumi, sta neus aan neus met de ijsberen of de gorilla’s    en bespied de beren in Expeditie Berenbos. Hang de beest uit in RavotAapia, de grote overdekte speeljungle óf spring zo hoog als een ringstaartmaki op het springkussen op de Maki Lounge!

v.a. € 23,50 p.p. bij minimaal 50 personen

Plopsaland Coevorden

Plopsaland Coevorden

In  Plopsaland zijn enorm leuke dingen te doen! In dit park vol met plezier kunnen vooral kinderen veel pret beleven. Dit “speelland” zit vol met attracties en leuke gebouwen. Beleef het op het schoolreisje van je leven! Kom naar Plopsaland Coevorden!

v.a. € 17,50 bij minimaal 50 personen

Openluchtmuseum Arnhem ( incl. watermuseum)

Openluchtmuseum Arnhem ( incl. watermuseum)

Het Leukste Museum van Nederland waar Geschiedenis tot Leven Komt!
Een dagtochtje richting Arnhem in Gelderland. Boek nu met uw school een rit bij E.L. Travel naar een onvergetelijke ervaring voor uw leerlingen. De dag brengt ons langs het openluchtmuseum in Arnhem om vervolgens de dag af te sluiten in het Watermuseum. Plezier gegarandeerd!
 

v.a. € 19,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Sprookjeshof Zuidlaren

Sprookjeshof Zuidlaren

Zijn jullie opzoek naar een dag vol spanning en plezier? Kom dan gezellig een dag bij het Sprookjeshof op bezoek, dat is genieten en heel veel plezier voor jong en oud. 

v.a. € 19,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Attractiepark Duinen Zathe

Apenheul Apeldoorn

Apenheul Apeldoorn

SPEELS, AVONTUURLIJK ÉN LEERZAAM! In het prachtige bos van Apenheul ontmoet je de apen héél dichtbij. Leerlingen beleven een dag vol plezier, bijzondere ontmoetingen en spannende belevenissen. 

v.a. € 19,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Beleef meer dan 30 attracties & shows!

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark. De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort. 

v.a. € 23,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Ballorig Speelparadijs

Ballorig Speelparadijs

Klauteren, klimmen, spelen en verstoppen! Beleef het in het Ballorig in Assen. Geweldig voor jonge kinderen om te spelen in bakken vol met ballen! Voor kinderen gaat hier een wereld vol avontuur voor zich open! Als ware entertainers klimmen ze door de hindernissen!

v.a. € 17,50 p.p. bij minimaal 50 personen

Batavialand Lelystad

Batavialand Lelystad

Ontdek de gouden Eeuw nu zelf. Treed in de voetsporen van Nederlands grootste zeeheld Michiel de Ruyter. Laat je inspireren door de historie van Batavialand

  • geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur   
  • groepen van 4 tot en met 17 jaar
v.a. € 16,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Drentse Koe Speelboerderij

Drentse Koe Speelboerderij

Behalve het ijs heeft de boerderij meer voor de gasten in de petto. Namelijk: een grote speeltuin/boerderij geheel in het thema van de boeren. Je kunt rijden op een traptractor en een koe melken. Kinderen voelen zich al gauw een boer of boerin. In de dierenweide lopen lammetjes, geitjes, ezels en konijntjes.

v.a. € 15,95 p.p. bij minimaal 50 personen.

Dolfinarium

Dolfinarium

Vroegboekkorting! Let op; boek voor 1 april 2017.

Zoveel te beleven in één dag!
Ga mee naar het Dolfinarium. Geniet van de 3 shows en 6 educatieve voorstellingen en maak kennis met alle dieren.
Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen!
 

v.a. € 19,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Dierenpark Amersfoort en Nationaal Militair museum

Dierenpark Amersfoort en Nationaal Militair museum

Een dagtochtje naar het nationaal Militair Museum in Soest op de Soesterberg!  Ontdek de wereld van de krijgsmacht. Kolossale vliegtuigen staan op je te wachten in een groots museum. Na het Militair Museum brengen we een bezoek aan het dierenpark in Amersfoort. Een geweldige ervaring met twee verschillende werelden. Boek nu uw reis bij E.L. Travel!

v.a. € 28,95 p.p. bij minimaal 50 pesonen

Giga Konijnenhol

Giga Konijnenhol

In het Giga Konijnenhol valt er veel te beleven voor de kinderen. Veel medewerkers van het pretpark lopen rond om iedere kind te vermaken en hen de dag van hun leven te geven. Kortom; het is een geweldig uitje voor de kinderen.

v.a. € 17,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Kabouterland Exloo

Kabouterland Exloo

In het hart van het Drentse dorpje Exloo ligt Kabouterland.
Beleef een dagje uit met kabouters, trollen en dieren. Er zijn diverse speeltuintjes, zowel binnen als buiten.

v.a. € 17,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Kamp Westerbork

Kamp Westerbork

'Diep onder de indruk, fascinerend'

Kamp Westerbork is een concentratiekamp geweest tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het is nu een museum om de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog te vertellen omdat het nooit vergeten mag worden.

v.a. € 14,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Klimpark Grolloo

Klimpark Grolloo

Nieuwsgierig geworden? Avontuurlijk en uitdagend. 

Een prachtig Klimbos gelegen op een absoluut unieke plek. Rondom en op recreatieplas De Kleine Moere (Grolloo, nabij Assen) zijn inmiddels zes parcoursen gerealiseerd variërend tussen de twee en tien meter hoogte. 76 hindernissen en maar liefst 725 meter kabelbaan wachten op jou. Als je durft tenminste…

v.a. € 24.00 p.p.

Nemo  Amsterdam

Nemo Amsterdam

NEMO is een bekend museum in Amsterdam! Dit museum weet kinderen te prikkelen voor de wetenschap op een leuke en interactieve manier. Spelenderwijs, zoals het bij de basischool past. 

v.a. € 19,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Natuurschool Lauwersoog

Natuurschool Lauwersoog

Dag Waddenzee! in Lauwersoog is al meer dan 25 jaar een top-schoolreisbestemming, met verschillende activiteiten op en langs het wad, in de vissershaven van Lauwersoog en in het nationaal park Lauwersmeer.

v.a. € 24,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Spelerij Uitvinderij in Dieren

Spelerij Uitvinderij in Dieren

De Spelerij is een uniek speel- doe- en ontdekpark. Er staan kunstwerken en speelobjecten die bedacht zijn door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Het zijn fantasievolle constructies die je zelf in beweging kunt zetten en waar je mee kunt spelen.

v.a. € 24,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Slagharen Themepark & Resort Slagharen

Slagharen Themepark & Resort Slagharen

In het voorjaar van 2017 opent Attractie- & Vakantiepark Slagharen de eerste triple launch achtbaan van Nederland: Gold Rush. 
Altijd iets nieuws te ontdekken!

v.a. € 19,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wil je een wereldexpeditie maken in 1 dag dan kan dat in Wildlands Adventure Zoo Emmen
Een nieuw park waar natuur en avontuur samen komen.

v.a. € 25,95 p.p.bij minimaal 50 personen