Velden zijn niet correct ingevuld
E.L. Travel is onderdeel van:
schoolreis basis onderwijs

Dierenpark Amersfoort en Nationaal Militair museum

Een dagtochtje naar het nationaal Militair Museum in Soest op de Soesterberg!  Ontdek de wereld van de krijgsmacht. Kolossale vliegtuigen staan op je te wachten in een groots museum. Na het Militair Museum brengen we een bezoek aan het dierenpark in Amersfoort. Een geweldige ervaring met twee verschillende werelden. Boek nu uw reis bij E.L. Travel!

v.a. € 28,95 p.p. bij minimaal 50 pesonen

Omschrijving

Een dagtochtje naar het nationaal Militair Museum in Soest op de Soesterberg!  Ontdek de wereld van de krijgsmacht. Kolossale vliegtuigen staan op je te wachten in een groots museum. Na het Militair Museum brengen we een bezoek aan het dierenpark in Amersfoort. Een geweldige ervaring met twee verschillende werelden.
Leeuwen, neushoorns, stokstaartjes, giraffen… In DierenPark Amersfoort wonen wel 150 verschillende diersoorten die je van dichtbij kunt bekijken! Laat je betoveren door de ingewikkelde gangenstelsels van parasolmieren, ontmoet onze olifantenfamilie en loop tussen nachtdieren in de donkere Nacht. Elke dag ontmoet je onze dierverzorgers, zij beantwoorden al je vragen terwijl de dieren genieten van een lekkere hap. In het kindgerichte park klauter je via de Klim Alles-route over bruine beren, bij hyena’s en door de volière. Steek ook op een vlot de vijver over tussen de vogels in SnavelRijk.
 

Bij meer of minder personen wordt de prijs aangepast

Informatie, offerte of boeken

Busreis Winterberg