Velden zijn niet correct ingevuld
E.L. Travel is onderdeel van:
schoolreis voortgezet onderwijs

Schoolreizen (Voortgezet Onderwijs)

Om er met de hele klas op uit te trekken is de bus ideaal vervoer. Of het nu gaat om een schoolreisje, uitwisselingsprogramma of leerlingen uit een ander land wat meer van Nederland te laten zien of een educatief uitje, E.L. Travel neemt u de zorgen uit handen.

Volledig verzorgde schoolreizen voor uw middelbare school (Voortgezet Onderwijs) naar musea, skiën, attractieparken, voetbalarena's en meer. Op deze pagina vindt u ons aanbod kant-en-klare schoolreizen. Heeft u andere ideeën? Neem dan contact met ons op, ook maatwerk busreizen organiseren we graag.


Warnerbros Moviepark Duitsland

Warnerbros Moviepark Duitsland

Wij brengen u naar het Hollywood van Duitsland, of het nu om een avontuur gaat of western, u beleeft het in dit park.

v.a. € 24,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Arena Amsterdam

Arena Amsterdam

Een bezoek aan het grootste voetbalstadion in Nederland!
De leerlingen lopen gaan met een gids  1,5 uur lang s door de ArenA. Leerlingen van het Voortgezet onderwijs doen de stadionquiz om hun kennis over Ajax en de ArenA te testen. 

v.a. € 19,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Bottrop indoor Skiën

Bottrop indoor Skiën

Het hele jaar door skiën kan in Bottrop in de langste indoor skihal ter wereld! Dit maakt het een zeer populaire schoolreis onder scholieren van de middelbare school. Zowel beginners als gevorderden kunnen oefenen bij winterse temperaturen.

v.a. € 45,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Efteling attractiepark

Efteling attractiepark

Een wereld vol verwondering gaat open. Het leukste dagje uit volgens de  ANWB.  Ontdek het nu zelf! Wandel door het avontuurlijke sprookjesbos of ga in de nieuwste attractie: “De Baron 1898”.  Maak kennis met de draak van de Efteling die op je wacht bij een achtbaan of vlieg met de Vliegende Hollander!

 

v.a. € 49,95 p.p. bij minimaal 50 personen per bus

Natuurschool Lauwersoog

Natuurschool Lauwersoog

De Waddenzee is een coole omgeving voor een excusie! De Natuurschool Lauwersoog is perfect voor klas 1 t/m 3. Zowel een leerzaam uitje, maar ook zeker geschikt om elkaar beter te leren kennen en plezier te hebben. Een schoolreis met E.L. Travel naar Natuurschool Lauwersoog is altijd een succes!

 

v.a. € 25,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Duinrell

Duinrell

Duinrell, daar kikker je van op!

Een relatief klein park in Wassenaar op een werelds landgoed van de familie van Zuylen van Nijevelt. Een park vol met mogelijkheden. Dit is dé opkikker voor iedereen. Maak een avontuurlijke rit in de Falcon of ga rustig dobberen in de waterattracties.
Er is voor ieder kind van elke leeftijd wat leuks te doen!

v.a. € 25,50 p.p. bij minimaal 50 personen

Grolsch Veste Enschede

Grolsch Veste Enschede

Het stadion van FC Twente, de grootste in Overijssel

Tijdens deze stadiontour ziet u alle interessante ruimtes van het stadion. De stadiontour duurt circa anderhalf uur. We gaan onder meer een Introductiefilm  over FC Twente bekijken om vervolgens een grote stadiontour door De Grolsch Veste te doen.

v.a. € 19,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Nemo  Amsterdam

Nemo Amsterdam

Een dagje NEMO past helemaal binnen het lesprogramma van het voortgezet onderwijs.

v.a. € 20,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Walibi Holland

Walibi Holland

De snelste en hoogste achtbaan van de Benelux. Ga lekker met je klas naar Walibi en leef je helemaal uit. Boek je schoolreis via E.L.Travel en geniet van een onvergetelijke dag.

v.a. € 29,95 p.p. bij minimaal 50 personen.