Velden zijn niet correct ingevuld
E.L. Travel is onderdeel van:
schoolreis voortgezet onderwijs

Bottrop indoor Skiën

Het hele jaar door skiën kan in Bottrop in de langste indoor skihal ter wereld! Dit maakt het een zeer populaire schoolreis onder scholieren van de middelbare school. Zowel beginners als gevorderden kunnen oefenen bij winterse temperaturen.

v.a. € 45,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Omschrijving

In Bottrop is de Alpincenter indoor skihal. Dit is de langste skihal ter wereld met 640 meter lang, 30 meter breed en een helling van 24%. Zowel beginners als gevorderden trainen hier graag.

School arrangement all-in

Wij bieden een speciaal school arrangement van maandag tot en met vrijdag:
Prijs € 45,95 p.p. skihelm € 3,00 p.p.
Inclusief: busreis, entree, skimateriaal + skihelm, skiles 
Onbeperkt eten en frisdranken.

Alpincenter Bottrop

Sinds 2001 bestaat het Alpincenter Bottrop met een indoor skihal. Deze langste skihal ter wereld heeft een beginnersgedeelte met sleeplift, dat uitermate geschikt is om de basisvaardigheden onder de knie te krijgen. Voor gevorderden is de helling van 24% en het bochtige verloop een goede uitdaging. Door 2 banden kunnen de skiërs na de afdaling weer terug naar boven gebracht worden.

Denk aan een groeps -annuleringsverzekering of een reisverzekering met wintersportdekking!

Interesse?

Lijkt een schoolreis naar Bottrop om indoor te skiën u interessant voor uw middelbare school? Neem dan snel contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen. We helpen u graag!

Informatie, offerte of boeken

Busreis Winterberg