Velden zijn niet correct ingevuld
E.L. Travel is onderdeel van:
schoolreis basis onderwijs

Attractiepark Drouwenerzand

Het voordeligste pretpark van Europa!

Een park vol geheimen die smachten om ontdekt te worden.. Het voordeligste pretpark van Europa. Durf jij de spookhuizen, de piratenboot  of het swingen in de Wilde Westen aan? Dit park is echt iets voor de avonturier! Kom en laat je meenemen op een groot avontuur!  Ideaal voor een schoolreisje!

v.a. € 18,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Omschrijving

Het bijzondere van Drouwenerzand Attractiepark is dat naast alle attracties ook frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade, vers fruit en softijs bij de entree zijn inbegrepen. 

De attracties en speeltoestellen van Drouwenerzand Attractiepark zijn met zorg uitgezocht, speciaal voor kinderen vanaf ca. 3 jaar. Dankzij de grote variatie aan attracties en speeltoestellen zult u ‘geen kind’ hebben aan uw kind(eren). Voor elke durfal, groot en klein, is er meer dan genoeg te beleven.

Attracties

Om u een indruk te geven: mooi gelegen Oldtimerbaan, Disney Airport, mooie authentieke Carrousel, Indoor Ezelbaan, Treintje, Bootjes, Indoor Apekooi, Waterplein, heftige Para-Jump, Trampolines, Breakdance, Twister, de (op 4 meter hoogte!) scheef draaiende Wild West Swing, botsauto’s, en een heuse Hunebed-8-baan – zo’n hunebed heb je nog nooit gezien!–

Ook voor de begeleiders

De verschillende terrassen(zowel binnen als buiten) geven u de gelegenheid om, onder het genot van een kopje koffie of lekkere snack, een oogje in het zeil te houden.
Bij elke attractie staat begeleiding om ervoor te zorgen dat iedereen onbezorgd en veilig van de attractie kan genieten. Het Attractiepark is overzichtelijk ingericht en uw kinderen kunnen net zo vaak in de attractie als ze willen, zonder lange wachtrijen.

Inbegrepen bij de prijs

Bij de prijs is het volgende inbegrepen:

  • busreis heen en terug
  • entree Attractiepark Drouwenerzand
  • eten en drinken bij Drouwenerzand
  • Bij meer of minder personen wordt de prijs aangepast

Interesse?

Wilt u ook met uw klas of klassen gaan spelen, eten, klimmen en klauteren in Attractiepark Drouwenerzand? Neem contact met ons op of vul het formulier hiernaast in voor meer informatie, een offerte of om direct te boeken.

Informatie, offerte of boeken

Busreis Winterberg