Velden zijn niet correct ingevuld
E.L. Travel is onderdeel van:
schoolreis basis onderwijs

Giga Konijnenhol

In het Giga Konijnenhol valt er veel te beleven voor de kinderen. Veel medewerkers van het pretpark lopen rond om iedere kind te vermaken en hen de dag van hun leven te geven. Kortom; het is een geweldig uitje voor de kinderen.

v.a. € 17,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Omschrijving

Een schoolreisje naar Bultje en z’n vriendjes in het Giga Konijnenhol is voor elk kind een hele belevenis. Alles is overdekt, dus de dag kan niet in het water vallen. Een prettig idee met ons wisselvallige Hollandse klimaat.
Wij heten u van harte welkom tussen half 10 en 10 uur in het Giga Konijnenhol. Na een korte uitleg, mogen de kinderen zich heerlijk gaan uitleven in het speelparadijs. De kinderen vermaken zich o.a. met de verschillende speeltoestellen en de vele spelletjes in het Konijnenhol.
Om half 12 volgt een spetterende theatershow van Bultje. Daarna krijgen de hongerige buikjes heerlijke frietjes met minisnacks en mayonaise! Ook kunnen de kinderen, bij mooi weer, ’s middags lekker ravotten op het reusachtige Giga Konijnenveld. Een grote zandvlakte met giga gave speeltoestellen.
Net als de kinderen hebben de meesters en juffen een topdag tijdens dit overdekte schoolreisje in Overijssel. Alles is namelijk verzorgd, van het leuke informatiepakket vooraf tot en met de limonade en frietjes. Tijdens het schoolreisje is er genoeg ranja voor de kinderen en koffie/thee voor de begeleiders. Aan het eind van de dag krijgen de kinderen nog een lekker ijsje. Wedden dat ze nog maanden over dit indoor schoolreisje in Overijssel napraten.

 

Informatie, offerte of boeken

Busreis Winterberg