Velden zijn niet correct ingevuld
E.L. Travel is onderdeel van:
schoolreis basis onderwijs

Klimpark Grolloo

Nieuwsgierig geworden? Avontuurlijk en uitdagend. 

Een prachtig Klimbos gelegen op een absoluut unieke plek. Rondom en op recreatieplas De Kleine Moere (Grolloo, nabij Assen) zijn inmiddels zes parcoursen gerealiseerd variërend tussen de twee en tien meter hoogte. 76 hindernissen en maar liefst 725 meter kabelbaan wachten op jou. Als je durft tenminste…

v.a. € 24.00 p.p.

Omschrijving

Klimpark Outdoor Grolloo

Maak van jullie schoolreisje een gezellige, sportieve en leerzame dag. Joytime Groepsactiviteiten denkt graag mee over een programma waar iedereen aan mee kan doen. Door ons uitgebreide activiteitenaanbod kunnen wij een zeer afwisselend programma aanbieden. En dat is niet alleen leuk, maar je leert door veel activiteiten ook goed samenwerken. Het is4 en eerder. Groepen reageren hier erg enthousiast op. De keuze voor activiteiten kan worden afgestemd op de groepssamenstelling, het weer of een speciale interesse / doelstelling.

ook mogelijk dat wij voor een maaltijd, frisdrank en iets lekkers zorgen. Wij hebben schoolreizen voor zowel basis als voortgezet onderwijs en een unieke locatie in Drenthe.

Nieuwe mogelijkheden voor schoolreisjes.

In 2015 hebben wij het Outdoor Belevingspark geopend. Hier kan gebruik van worden gemaakt op woensdagmiddag en in de weekenden voor o.a. kinderfeestjes, maar ook andere groepen maken hier gebruik van. De vrije keuze van activiteiten is de belangrijkste wijziging t.o.v. 2014 en eerder. Groepen reageren hier erg enthousiast op. De keuze voor activiteiten kan worden afgestemd op de groepssamenstelling, het weer of een speciale interesse / doelstelling.
 

Klimpark 8 t/m 16 jaar prijs € 24,00 p.p.
Klimpark vanaf 17 jaar prijs € 26,50 p.p.

Kinderen t/m 10 jaar moeten worden begeleid door een mee klimmende volwassene. Eén volwassene mag 2 kinderen begeleiden. Kinderen van 11 t/m 12 mogen zelfstandig klimmen, hiervoor dient er wel een volwassene in het park aanwezig te zijn.

Kleintje klimpark
Kleintje klimpark is geschikt vanaf 4 jaar t/m een lengte van 1,35 m. De kinderen moeten worden begeleid door een volwassene vanaf de grond.

Extra klimtijd + Sensatie € 5,00 p.p.
Dit product kan alleen geboekt worden als uitbreiding op het normale klimpark. Je mag een uur extra klimmen en je hebt ook de mogelijkheid om het parcours "de sensatie" te klimmen. Voor de sensatie geldt wel een minimale leeftijd van 13 jaar en een minimale lengte van 1,50 meter.
Bij meer of minder personen wordt de prijs aangepast

 

Informatie, offerte of boeken

Busreis Winterberg