Velden zijn niet correct ingevuld
E.L. Travel is onderdeel van:
schoolreis basis onderwijs

Openluchtmuseum Arnhem ( incl. watermuseum)

Het Leukste Museum van Nederland waar Geschiedenis tot Leven Komt!
Een dagtochtje richting Arnhem in Gelderland. Boek nu met uw school een rit bij E.L. Travel naar een onvergetelijke ervaring voor uw leerlingen. De dag brengt ons langs het openluchtmuseum in Arnhem om vervolgens de dag af te sluiten in het Watermuseum. Plezier gegarandeerd!
 

v.a. € 19,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Omschrijving

Op school worden de leerlingen meegenomen in het verhaal van de familie spatter. In het museum zal deze familie de rode draad zijn van hun bezoek. De leerlingen helpen baby Spatter om zijn familie te vinden. Dit doen ze door allerlei opdrachten uit te voeren in het museum, zoals samen met Opa Spatter watergeluiden proberen te herkennen.

Pakket: Op ontdekkingstocht met een Pinguïn!
De ontdekkingstocht van de leerlingen start met een brief van de pinguïn. Hij heeft een flesje levenswater meegestuurd en vraagt kinderen hun eigen flesje levenswater naar het museum te komen brengen. Maar voor ze dat doen, moeten ze op school eerst allerlei vragen beantwoorden. Hoe gebruik je water in huis,en waar gaat vies water naartoe ? Welke vormen van water zijn er ? In het museum doen leerligen een speurtocht en voeren proefjes uit in het waterlab.
Bij meer of minder personen wordt de prijs aangepast

Informatie, offerte of boeken

Busreis Winterberg