Velden zijn niet correct ingevuld
E.L. Travel is onderdeel van:
schoolreis basis onderwijs

Apenheul Apeldoorn

SPEELS, AVONTUURLIJK ÉN LEERZAAM! In het prachtige bos van Apenheul ontmoet je de apen héél dichtbij. Leerlingen beleven een dag vol plezier, bijzondere ontmoetingen en spannende belevenissen. 

v.a. € 19,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Omschrijving

Tussen de loslopende apen van Apenheul ontdekken de leerlingen hoeveel ze op de apen lijken. Ze kunnen zich ook uitleven als een aap op de speeltoestellen in het park. En het leukste is, vlak naast hen doen de apen precies hetzelfde

Schatkistenroute

Onder leiding van een gids ontdekken kinderen, met behulp van verschillende schatkisten, Apenheul op een speelse en interactieve manier. Zo ontdekken ze zelf welke aap het allersterkst is, hoe slim orang-oetans zijn en waarom de apen in Apenheul nooit weglopen. Een leuke en leerzame beleving voor iedereen!

Voorpret?!

Om de voorpret op het schoolreisje te verhogen biedt Apenheul werkbladen voor in de klas. Door het maken van opdrachten en vragen maken de leerlingen op school al kennis met de bijzondere apen van het dierenpark.

Prijs

Prijs bij minimaal 50 personen € 19,95 p.p.busreis + entree
Bij meer of minder personen wordt de prijs aangepast

Meer weten?

Wilt u een offerte aanvragen of meer weten over de mogelijkheden voor een schoolreisje met de basisschool naar de Apenheul? Vul dan het formulier hiernaast in of neem contact met ons op.

Informatie, offerte of boeken

Busreis Winterberg