Velden zijn niet correct ingevuld
E.L. Travel is onderdeel van:
schoolreis basis onderwijs

Spelerij Uitvinderij in Dieren

De Spelerij is een uniek speel- doe- en ontdekpark. Er staan kunstwerken en speelobjecten die bedacht zijn door beeldend kunstenaar Jos Spanbroek. Het zijn fantasievolle constructies die je zelf in beweging kunt zetten en waar je mee kunt spelen.

v.a. € 24,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Omschrijving

Spelerij Dieren is een fantastische plek voor iedereen. Er is veel te doen en vooral kinderen hebben de tijd van hun leven hier. Het is een ideale schoolreisje. Deze wonderlijke plek biedt veel nieuwe dingen aan voor leergierige leerlingen. Er is genoeg te ontdekken. Beleef het nu zelf!
De Uitvinderij is een werkplaats waar je zelf kunststukken kunt maken. Je kunt plastic buigen, figuurzagen, piepschuim snijden, vacuüm vormen, naamplaatjes slaan, een verf-spettertekening maken en metaal bewerken met echt gereedschap. Ontdek De Spelerij / De Uitvinderij.

Broodjes bakken

Als lunch kunt u zelf stokbroodjes bakken. U kunt de broodjes vullen met jam, hagelslag of muisjes. Dit kost € 4,- p.p. inclusief limonade.

Let op: broodjes bakken moet u reserveren i.v.m. het rijzen van het deeg. 

Dagprogramma

Bij aankomst wordt u door ons ontvangen. Wij vertellen enkele dingen, die voor de kinderen belangrijk zijn om te weten. Dan krijgt uw groep een eigen garderobeplek en kan het spelen en ontdekken voor de kinderen beginnen. Met de begeleiders nemen we vervolgens het programma door en krijgt u van ons een briefje met de aanvangstijden van de activiteiten.

Het dagprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Alle kinderen spelen in De Spelerij
  • Alle kinderen lunchen met zelfgebakken broodjes incl. een glas limonade*
  • Kinderen van groep 1 t/m 4 krijgen een voorstelling in het theater
  • Kinderen van groep 5 werken in de maanden april t/m juli in De Uitvinderij. In de maanden augustus en september gaat groep 5 naar het theater
  • Kinderen van groep 6 t/m 8 werken in De Uitvinderij waarbij de kinderen van groep 8 gaan metaal bewerken en puntlassen
  • Kinderen uit combinatiegroepen werken op eigen groepsniveau

* Eventueel glutenvrij- en of suikervrij dieet tijdig doorgeven.

Bij meer of minder personen wordt de prijs aangepast

 

 

Informatie, offerte of boeken

Busreis Winterberg