Velden zijn niet correct ingevuld
formule 1 Grand Prix België

Formule 1 Grand prix Oostenrijk 2022

Op 8, 9 en 10 juli 2022 organiseert E.L. Travel weer een driedaagse busreis naar de Grand Prix van Oostenrijk. Boek nu online uw entreekaarten en geniet van alles wat de Red Bull A1 ring in Spielberg te bieden heeft.

Grand Prix Oostenrijk 2022

De Grand Prix Oostenrijk heeft alles in huis om er een spectaculair weekend van te maken. De hypermoderne Red Bull baan in Spielberg zorgt voor een onvoorspelbare race waarbij de adrenaline voelbaar is. Geniet een heel weekend van de Grand Prix in Oostenrijk, inclusief overnachting in een hotel op basis van halfpension , al vanaf € 299,00 p.p. 

In 2019 kleurden de tribunes oranje en bedankte Max zijn Nederlandse fans uitbundig voor hun aanwezigheid. Dit jaar vertrekt E.L.Travel  met de busreis op 8 juli 2022 en gaat weer richting Nederland op  10 juli 2022 , maandagmorgen 11 juli  2022 zijn we weer thuis.. Boek nu makkelijk en snel online tickets voor de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk en juich alle Formule 1 coureurs toe tijdens de race in Spielberg. Voor deze busreis geldt er een vertrek garantie en rekent E.L. Travel geen boekingskosten! 

Datum F1 Oostenrijk reizen

8,9 en 10 juli 2022
Programma en tijden onder voorbehoud.

Opstapplaatsen 
Route A: Meppel,Zwolle,Arnhem, Venlo.
Route B: Rotterdam, Breda/ Prinsenbeek,Tilburg, Eindhoven.

Hoe boekt u een Formule 1 reis Oostenrijk?

Bij de betreffende busreis staat aangegeven wat de vertrekdatum is met de eventuele vertrekplaatsen. In het online formulier kunt u aangeven voor hoeveel personen u wilt boeken en uiteraard uw overige contactgegevens. Wanneer u het formulier invult is dit een aanvraag. Wij zullen u contacten om de boeking volledig te maken om uw busreis naar de Grand Prix zo compleet mogelijk te maken!

Meer weten over Grand Prix van Oostenrijk 2022?

Heeft u eventueel toch nog vragen? Geen enkel probleem. Wij zijn telefonisch te bereiken middels tel. 0522 25 11 21 of stuur een email naar info@eltravel.nl  


Formule 1 Grand prix van Oostenrijk 2022  incl. hotelovernachting

Formule 1 Grand prix van Oostenrijk 2022 incl. hotelovernachting

YES YES YES
Max is wereldkampioen!!!!!
Dat wordt zeker ook weer een knal feest in Oostenrijk!!

Vertrek  op vrijdag avond 8 juli 2022 = 2 dagen op het circuit Red Bull en op zaterdag avond een diner

Opstapplaatsen route A:            Meppel, Zwolle, Arnhem en Venlo.
Opstapplaatsen route B:     Rotterdam, Breda/Prinsenbeek,  Tilburg en Eindhoven.

Reisdocumenten

De Reiziger dient gedurende de Reis te beschikken over de noodzakelijke reisdocumenten, zoals een paspoort, vaccinatiebewijzen, etc.. Gelet op het grote belang hiervan, dient de Reiziger bij de officiële instanties te controleren of de informatie volledig en actueel is. De Reiziger dient vóór de boeking van de Reis te controleren of er voldoende tijd is om de benodigde reisdocumenten te verkrijgen. Als de Reiziger de Reis niet of niet geheel kan maken door het ontbreken van de juiste reisdocumenten, komen de kosten voor rekening van de Reiziger. 

 

 

v.a. € 299,00 p.p.

Busreiswinterberg