Velden zijn niet correct ingevuld
E.L. Travel is onderdeel van:
formule 1 Grand Prix België

Formule 1 Grand prix Oostenrijk 2023

Op 30 juni, 1 en 2 en 3 juli 2023 organiseert E.L. Travel weer een driedaagse busreis naar de Grand Prix van Oostenrijk. Boek nu online uw entreekaarten en geniet van alles wat de Red Bull A1 ring in Spielberg te bieden heeft.

Grand Prix Oostenrijk 2023

De Grand Prix Oostenrijk heeft alles in huis om er een spectaculair weekend van te maken. De hypermoderne Red Bull baan in Spielberg zorgt voor een onvoorspelbare race waarbij de adrenaline voelbaar is. Geniet een heel weekend van de Grand Prix in Oostenrijk, inclusief overnachting in een hotel op basis van halfpension , al vanaf € 349,00 p.p. 

In 2019 kleurden de tribunes oranje en bedankte Max zijn Nederlandse fans uitbundig voor hun aanwezigheid. Dit jaar vertrekt E.L.Travel  met de busreis op 30 juni 2023 en 1 juli en 2 juli op het het red bull circuit , maandagmorgen 3 juli 2023 zijn we weer thuis.. Boek nu makkelijk en snel online tickets voor de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk en juich alle Formule 1 coureurs toe tijdens de race in Spielberg. Voor deze busreis geldt er een vertrek garantie en rekent E.L. Travel geen boekingskosten! 

Datum F1 Oostenrijk reizen

30 juni , 1 en 2 en 3  juli 2023
Programma en tijden onder voorbehoud.

Opstapplaatsen 
Route A: Meppel,Zwolle,Arnhem, Venlo.
Route B: Rotterdam, Breda/ Prinsenbeek,Tilburg, Eindhoven.

Hoe boekt u een Formule 1 reis Oostenrijk?

Bij de betreffende busreis staat aangegeven wat de vertrekdatum is met de eventuele vertrekplaatsen. In het online formulier kunt u aangeven voor hoeveel personen u wilt boeken en uiteraard uw overige contactgegevens. Wanneer u het formulier invult is dit een aanvraag. Wij zullen u contacten om de boeking volledig te maken om uw busreis naar de Grand Prix zo compleet mogelijk te maken!

Meer weten over Grand Prix van Oostenrijk 2023?

Heeft u eventueel toch nog vragen? Geen enkel probleem. Wij zijn telefonisch te bereiken middels tel. 0522 25 11 21 of stuur een email naar info@eltravel.nl  


Busreis Winterberg