Velden zijn niet correct ingevuld
E.L. Travel is onderdeel van:
groeps-en senioren reizen

Busreis klompenmuseum in Eelde en orchideeënbedrijf in Haren

Hoog in het noorden van het Drentse land vindt u het klompenmuseum in Eelde en het orchideeënbedrijf in Haren. Fascinerende bloemen en typische Nederlandse klompen wachten op uw bezoek.

v.a. € 22,50 p.p. bij mimimaal 50 personen

Omschrijving

Altijd al een leuke dagtochtbestemming met enthousiaste rondleidingen. Het Internationaal Klompenmuseum is een verrassend leuk museum, ook voor groepen. De meeste bezoekers zeggen na afloop meestal dat ze het al veel eerder hadden moeten bezoeken en daar sluiten we ons graag bij aan.

Het museum stelt ook een deel van de in 2009 aangekochte collectie unieke Franse sabots en galoches tentoon. Tot deze verzameling behoren zeer bijzondere souvenir-, kinder-, vrouwen-, bruids- en kunstklompen.

Daarnaast zijn er ook zogenaamde ‘enseignements’, grote klompen die dienst hebben gedaan als uithangbord. Het museum exposeert ook Nederlandse en andere internationale klompen.  Dit museum is beroemd in de hele wereld.

Interesse?

Als je bijzondere klompen wilt zien moet je hier naar toe, verrassend leuk. Neem contact met ons op of vul het formulier hiernaast in. We helpen u graag.
 

Informatie, offerte of boeken

Busreis Winterberg