Velden zijn niet correct ingevuld
Busreis kerstmarkt

Kerstmarkten

Kerst is een gezellige periode met lekker eten en drinken gecombineerd met een fijne sfeer en veel lichtjes! Kom alvast geheel in kerstsfeer en boek een busreis naar één van de bekende kerstmarkten in Essen & Munster.

Busreis naar kerstmarkt in Duitsland

De Duitse kerstmarkten of winterfairs staan bekend om de authentieke sfeer en prachtig versierde honderden kramen. Hier kunt u niet alleen heerlijk eten of drinken kopen zoals gluhwein of een lebkuchen maar uiteraard ook kerstballen,  kerstdorpen, kaarsen, adventskalenders en andere kerstornamenten. Ook Charles Dickens koren of andere zanggroepen brengen extra sfeer door prachtige kerstliederen te zingen. De busreizen die wij organiseren naar Duitse kerstmarkten zijn; Essen en Oberhausen.

Busreis naar kerstmarkt in Nederland

Ook Nederland is goed vertegenwoordigd met leuke kerstmarkten en fairs zoals in Oldenburg en Bourtange. De winterfair in Garderen is wel heel speciaal doordat deze geheel in de Engelse stijl van omstreeks 1850 is aangekleed. Deze stijl wordt doorgaans ook wel Charles Dickens stijl of Victoriaanse stijl genoemd en staat bekend om de wijde rokken en jurken bij de dames en voor de heren een hoge hoed met een driedelig kostuum voorzien van handschoenen en een deftige wandelstok.

Hoe boekt u de busreis naar een kerstmarkt?

Bij de betreffende busreis staat aangegeven wat de vertrekdatum is met de eventuele vertrekplaatsen. In het online formulier kunt u aangeven voor hoeveel personen u wilt boeken en uiteraard uw overige contactgegevens. Wanneer u het formulier invult is dit een aanvraag. Wij zullen u contacten om de boeking volledig te maken om uw busreis naar een kerstmarkt zo compleet mogelijk te maken!

Heeft u eventueel toch nog vragen? Geen enkel probleem. Wij zijn telefonisch te bereiken middels tel. 0522 25 11 21 of stuur een email naar info@eltravel.nl.


Busreiswinterberg