Velden zijn niet correct ingevuld
Busreis kerstmarkt

Kerstmarkten Nederland en Duitsland

Kerst is een gezellige periode met lekker eten en drinken gecombineerd met een fijne sfeer en veel lichtjes! Kom alvast geheel in kerstsfeer en boek een busreis naar één van de bekende kerstmarkten in Essen, Munster, Bourtange, Oldenburg of Garderen.

Let op! Uw bezoek aan de kerstmarkt is ook 's avonds voor nog meer sfeer!

Busreis naar kerstmarkt in Duitsland

De Duitse kerstmarkten of winterfairs staan bekend om de authentieke sfeer en prachtig versierde honderden kramen. Hier kunt u niet alleen heerlijk eten of drinken kopen zoals gluhwein of een lebkuchen maar uiteraard ook kerstballen,  kerstdorpen, kaarsen, adventskalenders en andere kerstornamenten. Ook Charles Dickens koren of andere zanggroepen brengen extra sfeer door prachtige kerstliederen te zingen. De busreizen die wij organiseren naar Duitse kerstmarkten zijn; Essen en Munster.

Busreis naar kerstmarkt in Nederland

Ook Nederland is goed vertegenwoordigd met leuke kerstmarkten en fairs zoals in Oldenburg en Bourtange. De winterfair in Garderen is wel heel speciaal doordat deze geheel in de Engelse stijl van omstreeks 1850 is aangekleed. Deze stijl wordt doorgaans ook wel Charles Dickens stijl of Victoriaanse stijl genoemd en staat bekend om de wijde rokken en jurken bij de dames en voor de heren een hoge hoed met een driedelig kostuum voorzien van handschoenen en een deftige wandelstok.

Hoe boekt u de busreis naar een kerstmarkt?

Bij de betreffende busreis staat aangegeven wat de vertrekdatum is met de eventuele vertrekplaatsen. In het online formulier kunt u aangeven voor hoeveel personen u wilt boeken en uiteraard uw overige contactgegevens. Wanneer u het formulier invult is dit een aanvraag. Wij zullen u contacten om de boeking volledig te maken om uw busreis naar een kerstmarkt zo compleet mogelijk te maken!

Heeft u eventueel toch nog vragen? Geen enkel probleem. Wij zijn telefonisch te bereiken middels tel. 0522 25 11 21 of stuur een email naar info@eltravel.nl.


Kerstmarkt Oberhausen Centro

Kerstmarkt Oberhausen Centro

CentrO is een groot winkelcentrum in Oberhausen.
Het is een van de grootste winkel-vrijetijdscentra van Duitsland en is bekend door zijn jaarlijkse kerstmarkt.

Datum 15 december 2018  

Helaas volgeboekt 

€ 22,50

Kerstmarkt Oldenburg

Kerstmarkt Oldenburg

Prachtige Kerstmarkt 

Datum  2 december 2018
Aankomsttijd Oldenburg 14.00 uur
Vertrek Oldenburg om 19:00 uur

Helaas volgeboekt 

€ 22,50 p.p.

Kerstmarkt Essen

Kerstmarkt Essen

Essen is een populaire Kerstmarkt.
Aanrader is de middeleeuwse kerstmarkt. 
En bezoek ook de PRIMARK!!!!!!

Heeft de grootste kerstboom.


Aankomsttijd Essen om plm:13:00 uur 
Vertrektijd Essen om plm 18:30 uur


Datum :  22 december 2018

€ 22,50 p.p.

Winterfair Garderen in Charles Dickensstijl

Winterfair Garderen in Charles Dickensstijl

Iedereen op de Winterfair Garderen is in stijl aangekleed. Zelfs de mensen achter de kraampjes kunnen zo terug in de tijd naar 1850, de tijd van de beroemde schrijver Charles Dickens. 

v.a. € 19,95 p.p. bij minimaal 50 personen

Vesting stad Bourtange

Busreiswinterberg