Velden zijn niet correct ingevuld
skiën Winterberg

Benieuwd naar een dagreis Winterberg?

Reisdocumenten:

De Reiziger dient gedurende de Reis te beschikken over de noodzakelijke reisdocumenten, zoals een paspoort, vaccinatiebewijzen, etc.. Gelet op het grote belang hiervan, dient de Reiziger bij de officiële instanties te controleren of de informatie volledig en actueel is. De Reiziger dient vóór de boeking van de Reis te controleren of er voldoende tijd is om de benodigde reisdocumenten te verkrijgen. Als de Reiziger de Reis niet of niet geheel kan maken door het ontbreken van de juiste reisdocumenten, komen de kosten voor rekening van de Reiziger. 

Geniet samen met E.L. Travel van een prachtige dagreis naar Winterberg. Ga heerlijk skiën, snowboarden, sleeën of ga sneeuwwandelen met speciale sneeuwschoenen. Met E.L. Travel is het allemaal mogelijk.Op maar een paar uur rijden van Nederland vandaan ligt Winterberg, een bekend wintersportgebied gelegen in het Duitse Sauerland.

Dagtocht skien Winterberg

Het skigebied is goed voor ruim 27 kilometer aan pistes rondom de zeven bergen en voorzien van de mooiste ski- en wandeltochten. Beroemd om zijn toegankelijke blauwe pistes en knusse cafés die de perfecte gelegenheid bieden voor de Après-ski. Naast de welbekende blauwe pistes zijn er in Winterberg ook nog rode en zelfs uitdagende zwarte pistes te vinden. Dit maakt het skigebied perfect voor zowel de beginnende als geavanceerde wintersporter. 

De sneeuwgarantie van E.L. Travel

Door het gebruik van sneeuwkanonnen is Winterberg tijdens de wintermaanden vrijwel altijd voorzien van sneeuw. Neem eens een kijkje op de webcam om te zien hoe Winterberg er nu bij ligt! Mocht het toch voorkomen dat er geen sneeuw ligt, dan rekent E. L. Travel ook geen kosten! Dit om altijd sneeuwgarantie te kunnen verzekeren. 

Dagreis naar Winterberg 

Wij vertrekken vanaf verschillende opstapplaatsen en vanaf Arnhem is het nog maar een paar uur rijden naar Winterberg. Naar verwachting komen wij tussen 08:30 en 09:00 aan in Winterberg. U heeft dus nog de hele dag om van het sneeuw te genieten! De aankomsttijden zijn onder voorbehoud en afhankelijk van weg, weer- en verkeersomstandigheden. 

Tips van de dag!

  1. Neem tijdens uw bezoek aan Winterberg voldoende contant geld mee, u kunt namelijk niet overal met uw pinpas betalen. Voor lockers zijn 1 en 2 euro munten geschikt.
  2. Doe vast uw skikleding aan want in Winterberg staat uw skiuitrusting al klaar, het scheelt veel tijd en er is geen kleedruimte beschikbaar ter plaatse.
  3. De bus blijft de hele dag in Winterberg staan zodat u de spullen die u niet nodig heeft veilig in de bus kunt laten.
  4. We reizen ook in een keer weer terug dus u kunt het beste zorgen dat u in Winterberg nog wat eet.

Bij aankomst in Winterberg kunt u gelijk al gebruik maken van de prachtige pistes. Na een hele dag sneeuwpret is het helaas weer tijd om terug te rijden naar Nederland. De bus rijdt rond 18:00 weer richting Nederland om u op tijd thuis te krijgen.  

Opstapplaatsen en tijden

03.00 uur: Groningen (NS Station)
03:30 uur: Assen (van der Valk hotel)
04.00 uur: Hoogeveen (Hotel Hoogeveen)
04:15 uur: Meppel (Busstation/NS)
04:45 uur: Zwolle (P+R achterkant station NS)
05.30 uur: Arnhem (carpoolplaats Apeldoornseweg hoek Europaweg)

Vertrektijden altijd onder voorbehoud. Voor groepen zijn er andere opstaptijden en opstapplaatsen mogelijk. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Boek nu dagreis Winterberg

Meerdaagse busreis Winterberg

Heeft u toch niet voldoende aan één dag wintersport en boekt u liever een meerdaagse busreis? Vanaf € 139,50 p.p. heeft u een weekend Winterberg inclusief ontbijt en diner.

We gaan op de dag van vertrek eerst naar de piste om de hele dag te skiën. Om 17:00 uur wordt u met de bus naar het hotel gebracht en de volgende ochtend na het ontbijt om 09:00 uur gaan we gezamenlijk in de bus weer naar de skipiste. Het vervoer van en naar het hotel wordt volledig verzorgd. We verblijven in Hotel Sassor een heel leuk hotel waar we al jaren komen en goede contacten mee hebben. Aan het eind van de laatste dag gaan we om 16:00 uur weer huiswaarts. We rijden dan ook in één keer terug naar Nederland.

Meer informatie?

Wij zijn telefonisch te bereiken middels tel. 0522 25 11 21 of stuur een e-mail naar info@eltravel.nl

Kijk ook eens op onze facebook pagina voor mooie foto's van Winterberg.