Velden zijn niet correct ingevuld
ski├źn Winterberg

Sneeuwwandelen Winterberg

Boek een weekend Winterbergen met E.L. Travel en ga onder begeleiding sneeuwwandelen door de prachtige bergen. Zeer geschikt als u niet van skiën of snowboarden houdt maar wel van échte sneeuw wilt genieten. 

Maak prachtige wandeltochten door de bergen en waan je in de betroverende wereld van Winterberg. Boek een volledig verzorgde 2-daagse busreis al vanaf €199,00 per persoon inclusief hotelovernachting, ontbijtbuffer, diner en sneeuwschoenen. Alle sneeuwwandelingen vinden plaats onder professionele begeleiding. Hierdoor is de wandeling voor iedereen geschikt; ongeacht uw conditie. 

Winterberg is door de hoogte van 668 meter vrijwel altijd sneeuwzeker. Is er onverhoopt toch geen sneeuw? Dan zijn er ook geen kosten! 

Opstapplaatsen

03:00 uur, Groningen
03.30 uur, Assen
04:00 uur, Hoogeveen
04.15 uur, Meppel
04.45 uur, Zwolle
05.30 uur, Arnhem

Boekingskosten € 12,50 per boekingsformulier bij meerdaagse reis

Wilt u een reisverzekering afsluiten met wintersportdekking? De kosten hiervoor zijn € 3,50 per persoon per dag inclusief assurantiebelasting  + éénmalig poliskosten € 4,50.

Bekijk de folder voor meer informatie.

Hoe boekt u de busreis naar Winterberg?

Bij de betreffende busreis staat aangegeven wat de vertrekdatum is met de eventuele vertrekplaatsen. In het online formulier kunt u aangeven voor hoeveel personen u wilt boeken en uiteraard uw overige contactgegevens. Wanneer u het formulier invult is dit een aanvraag. Wij zullen u contacten om de boeking volledig te maken om uw busreis naar Winterberg zo compleet mogelijk te maken!

Wintersport met E.L. Travel

Wilt u skiën of snowboarden toch uitproberen? Geniet van een zorgeloos weekend skiën, snowboarden, wandelen en après-skiën met E.L. Travel. Ontdek wat E.L. Travel te bieden heeft met een 2-daagse of 3-daagse busreis.

Meer weten?

Heeft u eventueel toch nog vragen? Geen enkel probleem. Wij zijn telefonisch te bereiken middels tel. 0522 25 11 21 of stuur een email naar info@eltravel.nl  
 


Busreiswinterberg